Karin doet mee aan het Bergs Curtureel Festival op 7 oktober 2017

in den Enghel aan de Grote Markt te Bergen op Zoom

 

“Op zaterdag 7 oktober 2017 presenteren wij voor de allereerste keer een cultureel evenement waaraan een internationaal gezelschap van schrijvers, kunstenaars, fotografen, muzikanten, dansers en theatermensen deelnemen.

Schrijvers presenteren hun werken aan het publiek. Datzelfde publiek kan ook hun geliefde boek ter plaatse kopen en door de auteurs laten signeren. Daarnaast stellen kunstschilders en fotografen hun werken tentoon. Gedurende de middag zien we sprekers aan het woord en kunnen we genieten van dans, muziek en theater. Dit alles vindt in plaats in Den Enghel aan de Grote Markt te Bergen op Zoom.”

https://kijkopbergenopzoom.nl/activiteit/het-bergs-cultuur-festival.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *