Recensie van Els Rommers, auteur van Icea de Schreeuw van de Vuurvogel (deel 1) en Icea, de Kroon van Trevon

Omdat ik zelf van sprookjes houd, heb ik me als volwassene toch gewaagd aan dit boek dat eigenlijk voor kinderen bedoeld is. Dankzij het rijke taalgebruik dat Karin hanteert bleef het ook voor mij boeiend. De omschrijvingen zijn levendig, waardoor het niet moeilijk is de scenes voor je te zien.
De schrijfster beschikt duidelijk over een enorme fantasie. Het lezen van De Legende van het Moeras staat gelijk aan je onderdompelen in een magische wereld vol elven, reuzen en heksen. Thema’s als vriendschap, machtswellust, de strijd tussen goed en kwaad en zelfontplooiing zijn in een avontuurlijk en origineel jasje gestoken. Daardoor zeer geschikt en aantrekkelijk voor kinderen, die hier ongetwijfeld van zullen smullen. Ook heel leuk om samen te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *