VERVOLG VAN MIJN AVONTUREN!

2DE BOEKENPROJECT WERKTITEL:

De magie van de Lemniscaat.

Schrijven is vooral ook herschrijven: nieuwe ideeën uitwerken en verwerken in de verhaallijn. Daarom lijkt de enzie op een tijger in plaats van een lynx. Een tijgerachtig dier past gewoon beter in het verhaal. Sterker, groter, en machtiger!!

Yasir behoort bij het volk van de wisselaars. Hijzelf kan veranderen in een enziestrijder. Dat betekent dat hij de krachten bezit van de enzie. Hij kan hoog springen, draaien in de lucht, salto’s maken, tegen de muur opspringen en dat allemaal tegelijk en dan ook nog zijn messen gebruiken. Pijlen afschieten terwijl hij in de lucht springt is een peulenschil voor hem!

Zijn vrienden Kyran en Layan kunnen veranderen in een enzie: respectievelijk: Tamak en Nadur. De enzies wonen in de Knoest: een magisch oerbos. De enzies leven in roedels en worden geleid door een alfakoning, Gajes. De wisselaars hebben een lemniscaat. Deze lemniscaat beschermt de wisselaars, zorgt voor voorspoed en geluk en heeft onsterfelijke magie-macht. Een groot aantrekkingskracht voor vele slechteriken! De grootste tegenstander van Yasir is Dragomir. Hij is een lichtmagiër, die het voor elkaar gekregen heeft om te beschikken over de drie krachten: creatie, bliksem en vulkanische magie. Hij wil per se de lemniscaat, omdat het gouden licht ervan Dragomir nog meer power geeft. Tijdens de Slag om de Knoest gaat het vreselijk mis! Gajes verliest de lemniscaat, maar dat gebeurt niet zomaar… tot de volgende keer!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *