Karin van veldhoven

Auteur fantasy genre, young adults en schrijfcoach

"

Karin heb ik leren kennen als kattenmens. Ze is poeslief in het luisteren naar moeite die je hebt om iets op te schrijven, maar als ze het te pakken heeft, zet ze al haar nagels erin. Ze bewerkt, gooit het overhoop, speelt ermee, tot ze ziet dat jij ermee verder kunt. Dank je wel Karin, voor wat je hebt gedaan bij het verwerken van de boeken!

Gijsbert van de Sluijs

Schrijver non-fictie

Karins manier van werken is heel motiverend. Haar tips, suggesties en ideeën zijn een inspiratie. Soms is het net alsof ze mijn personages beter doorziet dan ik.

Rowena de Wit

Schrijver fantasy

Karin nam de tijd om mijn manuscript te lezen en zag steeds nieuwe aanknopingspunten om te verbeteren. Ze wist mij telkens te motiveren om te blijven schrijven door haar enthousiasme en betrokkenheid. Ik heb veel aan haar coaching gehad.

Saskia van Veen

Schrijver fantasy

Karin is een inspiratie voor alle fantasy schrijvers. Karin creëert een fantasy wereld buiten de kaders om. Ze houdt zich niet aan de traditionele regels van dit genre en motiveert andere schrijvers om een eigen unieke wereld te bouwen.

Fatimah Ali – Know your Magic

kleurencoach

Ik ben met Karin in contact gekomen, omdat zij een vormgever nodig had voor haar fantasyboeken. We hadden meteen een klik, wat resulteerde in fijn en persoonlijk contact. Ik heb vooral genoten van onze co-creatie, waar Karins verhalen en mijn visuele interpretaties constant met elkaar in gesprek waren. Ze is erg begripvol en hecht veel waarde aan creatieve proces bij haarzelf en mij. Door deze ervaringen met haar weet ik zeker dat zij een fantastische schrijfcoach is. Als je een betrokken, inspirerende en reële schrijfcoach wilt, moet je zeker bij haar zijn!

Lisanne Versteeg – Studio Stegosaurus

Ik heb Karin leren kennen als een super enthousiast, gedreven en positief ingestelde coach. Als je het even niet meer weet, luistert ze naar jou en geeft bruikbare tips en adviezen. Door haar creativiteit en fantasie kan ze zich makkelijk verplaatsen in jouw verhaal en doodgelopen plot of dilemma weer op gang te helpen. Dit doet ze door jou duidelijk een spiegel voor te houden en door structuren te bieden. Geduldig helpt ze je weer verder, zodat je met een YES weer vrolijk verder gaat.

Maarten Moll

Schrijver high fantasy

Karin heeft voor mij een kinderboekje en een kort verhaal geredigeerd. Ze combineert haar kennis met haar liefde voor verhalen door je positieve feedback en goede tips te geven. Karin is niet alleen goed in wat ze doet maar ook een fijn mens om mee te sparren. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Janine Keijser
Schrijver van ecothriller - vrouwenthrillers

Enorm leuke sparsessie over mijn verhaal de glazen bol voor de schrijfwedstrijd gehad.
Bedankt voor de nieuwe inzichten, ideeën en tips. Ik ga er zeker mee door!

Monique Markus 

Schrijver van fantasy korte verhalen

De werkwijze van Karin vind ik heel fijn. 

Haar feedback wordt via de mail toegestuurd in een document en is heel uitgebreid en duidelijk. 

Ook neemt ze nog telefonisch contact op om haar feedback toe te lichten. 

Door haar feedback is mijn verhaal veel krachtiger geworden.

Lisanne Peters

Schrijver van fantasy

Ik vond het echt heel erg leuk om met de wedstrijd mee te doen en heb ook veel aan jouw advies gehad. Ik ga zeker door met schrijven, al is het alleen voor mezelf.

Jolijn Grootendorst

Schrijver van alles

Ik won een sparsessie bij Karin toen ik meedeed aan een schrijfwedstrijd van haar. Het was een heel prettig gesprek, waarin ik merkte hoe gepassioneerd Karin is over schrijven en het helpen van andere schrijvers. Het was duidelijk te merken dat ze er veel plezier in heeft, en ze gaf goede tips en adviezen. Ik vond het gezellig om met haar te praten en sloot het gesprek af met een boost in zelfvertrouwen. Karin weet waar ze het over heeft, en is positief ingesteld. Dat maakt haar een hele fijne sparringpartner.

Emily Ringeling

Schrijver fantasy & thrillers

Het is erg fijn om Karin als schrijfcoach te hebben. Ze is zowel meedenkend, kritisch en geeft fijne suggesties. Haar complimentjes maakte me enthousiast om het manuscript te herschrijven en ze haalde de fouten eruit, waar ik zelf blind voor was geworden. Super bedankt voor je hulp!

Zoë van der Weele

Schrijver van romantasy

De brainstormsessie die ik heb gehad was zeer behulpzaam! Ik heb veel tips gekregen over hoe ik het verhaal kon verbeteren. 

Deze tips heb ik natuurlijk toegepast. Ik vind persoonlijk dat door de tips het verhaal echt beter is geworden. 

Ik kreeg een document opgestuurd van mijn verhaal met alle tips erin. 

Door dit uitgebreide document kon ik de tips makkelijk toepassen. Het was een mega fijn gesprek waar ik erg veel aan heb gehad! 

Lisa Roskammer 

Schrijver van fantasy, thrillers en YA

Karin heeft mij enorm geholpen met mijn boek. Ze heeft ernaar gekeken en mij geholpen om een uitgever te vinden. Ik ben heel dankbaar voor de hulp die ze me heeft gegeven.

Ilse Baars

Schrijver van prentenboeken met een boodschap

Locatie

Oude Huijbergsebaan 299

4625 CK

Bergen op Zoom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur t/m 15:30 uur, zaterdag van 09:00 – 12:00 uur, zondag gesloten.