Karin van veldhoven

Auteur van fantasy jeugdboeken en young adults

Over mij

Weet jij wat ik het liefste deed toen ik een jong meisje was?

Lezen, lezen en nog eens lezen. Alles heb ik stuk gelezen, opgerold op de bank met een kop warme chocolademelk en mijn boek. Fantasy en avonturenboeken lezen!

Jaren later lees ik nog steeds: mystieke en fantasy boeken staan boven aan mijn favoriete lijstje.

Dat is ook niet zo gek, omdat ik als schrijver moet weten welke boeken nog meer worden geschreven. Het geeft mij een inkijkje in de werelden die andere schrijvers schetsen. Bovendien leer ik beter schrijven door veel te lezen.

Nu doe ik niets liever dan schrijven. Schrijven voor de lezer vanaf 12 jaar, die verzot is op fantasy.

Ik neem je graag mee in mijn wereld vol van fantasie, avontuur en spanning. Terug in de wereld van het boek. Naar een plek waar mystieke wezens wonen, mee op reis en avontuur!

Ik gun jou dat vrije fantasy wereldje waarin alles, maar dan ook alles mogelijk is. Om, als het mooie boek uit is, weer vol ideeën terug te gaan naar jouw dagelijkse leven.

Ik ben een fantasy boek gaan schrijven, omdat ik een fantasierijke kist met verhalen heb. Ik wil dus verhalen vertellen. Het deksel van de kist gaat eraf en – floep – nieuwe, spannende en gekke beelden dringen zich in mijn geestesoog. Het is net alsof de personages tegen me aan het praten zijn. Het schrijven gaat kriebelen en dan ga ik als een gek tekeer. Verhalen vertellen, net als De legende van het moeras, De Wisselaars én korte verhalen.

Schrijf jij ook fantasy verhalen? Wil je weten of je goed op weg bent? Stuur dan gerust jouw (korte) verhaal naar mij op, hmc.v.veldhoven@gmail.com

Ik ben namelijk ook een creatief schrijfcoach. Ik help jou gratis en voor niks en dan kletsen we over onze passie voor het schrijven van verhalen.

Voor meer informatie over coaching: www.fantasystories.nl

Interesse?

Neem een kijkje op deze pagina voor een overzicht van mijn boeken!

Locatie

Oude Huijbergsebaan 299

4625 CK

Bergen op Zoom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur t/m 15:30 uur, zaterdag van 09:00 – 12:00 uur, zondag gesloten.